Dissenyadors/es, s'obre el 3r Concurs de cartells de Festivals per a joves! - PLA JOVE
16935
post-template-default,single,single-post,postid-16935,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Dissenyadors/es, s’obre el 3r Concurs de cartells de Festivals per a joves!

Dissenyadors/es, s’obre el 3r Concurs de cartells de Festivals per a joves!

Per tercer any consecutiu, el Departament de Joventut obre el concurs de cartells per als festivals que promou i/o organitza, en col·laboració amb equipaments de diferents Districtes de Barcelona.

Consulteu les bases del concurs amb deteniment.

El certamen busca enguany els dissenys més potents que donin a conèixer el:

— El 9è Festival Brot, un espai d’exhibició i plataforma de promoció per a gent jove artista i creadora en l’àmbit musical.

— El 16è Festival Barcelona VisualSound, el qual combina competicions i activitats gratuïtes, lúdiques i divulgatives, relacionades amb diferents àrees de la creació artística audiovisual.

El treballs seleccionats com a guanyadors rebran un premi de 1.125€ per a cada
proposta i s’utilitzaran per il·lustrar diferents elements de difusió de cadascun dels
festivals.

El nom dels seus autors/es es faran públics tan aviat es conegui la resolució del jurat en aquest mateix web, al Twitter i a l’Instagram de Joventut.

Criteris de participació en el concurs

Oberta del 19 d’octubre al 9 de novembre del 2018, la convocatòria s’adreça a artistes de 16 a 35 anys.

A través d’aquest formulari en línia -i seguint els criteris establerts a les bases del concurs– podràs presentar un màxim de dues obres dedicades a cadascun dels
festivals.

Si ets menor d’edat, també hauràs d’afegir, degudament signada, l’autorització paterna, materna o del teu tutor/a legal.

Com indica el document, necessitaràs descarregar-te el logotip del Barcelona VisualSound, si vols presentar un cartell per aquest festival.

Pots crear els dissenys amb temàtica lliure i en qualsevol estil o tècnica que permeti la fotoreproducció i la impressió en quatre colors.

Es valorarà, però, que la creació artística faci ús de motius o imatges que puguin associar-se a la particularitat de cadascun dels Festivals (música, creació audiovisual), i que el disseny tingui present la perspectiva de gènere i de diversitat social i cultural.

La participació pot ser individual o col·lectiva. Si decideixes presentar-te en grup, a l’hora d’inscriure-us-hi haureu d’incloure el Document de nomenament de representant únic del col·lectiu.

Si teniu qualsevol dubte, podeu adreçar-vos a cartellsjoventut@bcn.cat.

 

Aquesta iniciativa pretén posar en valor i donar suport a la participació cultural i creativa dels i les joves de la ciutat de Barcelona, promovent activitats i organitzant espais de promoció i intercanvi en diferents àmbits artístics. La mesura 101,102 i 104 que trobem dins de l’àmbit de la Participació cultural i de creació veiem que  es vol treballar per tal de fomentar aquesta activitat artística i cultural dins dels equipaments juvenils, espais culturals i a l’espai públic, mantenint i promovent nous festivals temàtics en funció dels interessos i demandes dels i les pròpies joves.