Un especial sobre estudis superiors a Europa obre el "De BCN al món. Del món a BCN" 2018 - PLA JOVE
16936
post-template-default,single,single-post,postid-16936,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Un especial sobre estudis superiors a Europa obre el “De BCN al món. Del món a BCN” 2018

Un especial sobre estudis superiors a Europa obre el “De BCN al món. Del món a BCN” 2018

Per 6è any, la “tripulació” d’expertes en Mobilitat internacional del Departament de Joventut engeguen els motors de “la nau” “De BCN al món. Del món a BCN”!

Fent referència a l’exploració d’entorns llunyans amb ulls curiosos, als viatges gal·làctics a la recerca d’experiències enriquidores i transformadores, presenten de nou aquesta campanya: un seguit de tallers adreçats a joves que voleu planificar una estada a l’estranger per motiu d’estudis, feina, pràctiques o voluntariat.

Durant la campanya podràs prendre nota de tota una “constel·lació” de recursos de mobilitat per marxar. Un cop finalitzis els projectes fora, recorda que les informadores juvenils et poden guiar en el teu camí de retorn.

L’objectiu? Que el teu “aterratge” a la ciutat resulti tot un èxit (per exemple, se t’ofereix, si així ho vols, informació sobre els tràmits a realitzar en tornar com l’homologació dels estudis fets a l’estranger, la recerca d’una nova feina aquí…).

PROGRAMA DE TALLERS

Del 6 al 29 de novembre podràs participar en les següents activitats:

 Mobili.TV: Especial “Estudis superiors a Europa”
 Vols estudiar al Japó? Vine, informa’t i escolta les experiències d’altres joves
 Oportunitats per a menors a l’estranger
 Practica idiomes aquí i a l’estranger
 Oportunitats a l’estranger per a joves amb diversitat funcional
 Ens movem? Experiència gamificada
 Pràctiques a l’estranger
 Intercanvis juvenils: Una forma enriquidora i econòmica d’explorar Europa
 Prepara la teva estada a l’estranger
— Voluntariat internacional: Experiències de joves i fira d’entitats

Els tallers són gratuïts amb inscripció prèvia a través del web barcelona.cat/bcnalmon, i comptaran amb la presència de:

— Joves que estan vivint o ja han viscut experiències a l’estranger
— Institucions com el British Council, el DAAD (Servei Alemany d’Intercanvi Acadèmic)Campus France, el Consolat General del Japó a Barcelona, l’ASEPROCEAFS InterculturaCOCAT, la Fundació ONCE, l’Associació Alba, la Fundació BCN Formació Professional, la Cambra de Comerç d’Espanya, el Servei d’Ocupació de Catalunya, entitats que gestionen intercanvis juvenils i voluntariats a l’estranger…

Les sessions es duran a terme a equipaments de Barcelona ciutat, excepte dues que estan programades a Badalona i a L’Hospitalet de Llobregat, en col·laboració amb el Centre Europa Jove del Consell Comarcal del Barcelonès.

LA TEVA EXPERIÈNCIA DE MOBILITAT TÉ PREMI!

En el marc de la campanya, ja pots participar en una nova convocatòria del Concurs “Jo al món”!

“Quines competències has adquirit vivint a l’estranger?”.

Si tens entre 18 i 35 anys, respon a aquesta pregunta amb un vídeo o un text acompanyat d’una imatge, i podràs guanyar un Interrail, una càmera esportiva, l’accés gratuït a l’examen APTIS o lots de productes de la terra.

PER A MÉS INFORMACIÓ

Si vols saber més sobre el “De BCN al món. Del món a BCN”, contacta amb l’Assessoria de Mobilitat internacional a través del seu Facebook, o adreça’t al teu Punt infoJOVE de Barcelona més proper.

També pots seguir la campanya a les xarxes amb l’etiqueta #DeBCNalMón, així com al Twitter i a l’Instagram del Departament de Joventut.