Una formació per promoure i fer protagonista la coordinació del moviment estudiantil - PLA JOVE
16939
post-template-default,single,single-post,postid-16939,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Una formació per promoure i fer protagonista la coordinació del moviment estudiantil

Una formació per promoure i fer protagonista la coordinació del moviment estudiantil

Ets delegat/ada de classe? Representes l’alumnat al Consell Escolar del teu centre educatiu a Barcelona?

Això t’interessa: divendres 26 d’octubre pots participar en una formació de representants de l’alumnat que té com a objectiu:

— Promoure la participació de l’estudiantat de la ciutat en els centres educatius.
— Que l’alumnat d’un mateix districte tingueu l’oportunitat de trobar-vos, adquirir eines per promoure la participació i organitzar-vos a escala territorial per impulsar les vostres propostes.

La formació s’integra dins del Programa “Sortim de l’aula”, tot d’activitats i accions del CJB en que es promou la participació estudiantil de la mà de tres sindicats d’estudiants membres del Consell: l’Associació de Joves Estudiants de Catalunya (AEJC), l’Associació d’Estudiants Progressistes (AEP) i el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC).

Com t’hi pots inscriure?

L’acte tindrà lloc de 9.15 a 14.30h a l’Espai Jove La Fontana (C. Gran de Gràcia, 190-192).

Per assistir-hi, cal que t’inscrigui el teu centre educatiu a través del formulari en línia, ja que, en realitzar-se en horari escolar, és necessari que vagis acompanyat/ada per personal docent.

Qui ho organitza?

L’activitat s’organitza des del CJB i les entitats estudiantils membres, amb la col·laboració del Comissionat d’Educació, Infància i Joventut de l’Ajuntament de Barcelona, l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona, i el Consell Escolar Municipal.

Si necessites saber més sobre la formació o la tasca del CJB, no dubtis en trucar-los (Tel. 932 654 736) o enviar-los un correu a educacio@cjb.cat.