III Premi Jove de Còmic Sant Martí per a la prevenció i l'eradicació de la violència masclista - PLA JOVE
16839
post-template-default,single,single-post,postid-16839,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

III Premi Jove de Còmic Sant Martí per a la prevenció i l’eradicació de la violència masclista

III Premi Jove de Còmic Sant Martí per a la prevenció i l’eradicació de la violència masclista

Premis. Organitzat pel Districte de Sant Martí, la Regidoria de Feminismes i LGTBI i Biblioteques de Barcelona. Els treballs es podran entrar per registre municipal fins al dia 3 de novembre.

Organitzat pel Districte de Sant Martí, la Regidoria de Feminismes i LGTBI i Biblioteques de Barcelona, en col·laboració amb el Consell de les Dones del Districte, l’Associació Trama Serveis Culturals, l’Escola Joso Centre de còmic i arts audiovisuals, i Norma Editorial.

Aquest Premi té com a finalitat sensibilitzar adolescents i joves sobre el fenomen de la violència masclista i implicar-los en la lluita per l’eradicació de les discriminacions de gènere i en la creació de nous imaginaris igualitaris i no sexistes a través del llenguatge del còmic, en el marc de la cultura de la pau i de la no violència.

Consulteu les bases adjuntes.

 

Aquesta iniciativa pretén posar en valor i donar suport a la participació cultural i creativa dels i les joves de la ciutat de Barcelona, promovent activitats i organitzant espais de promoció i intercanvi en diferents àmbits artístics. La mesura 101,102 i 104 que trobem dins de l’àmbit de la Participació cultural i de creació veiem que  es vol treballar per tal de fomentar aquesta activitat artística i cultural dins dels equipaments juvenils, espais culturals i a l’espai públic, mantenint i promovent nous festivals temàtics en funció dels interessos i demandes dels i les pròpies joves.