Una iniciativa de la Fundació Servei Solidari - PLA JOVE
16832
post-template-default,single,single-post,postid-16832,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Una iniciativa de la Fundació Servei Solidari

Una iniciativa de la Fundació Servei Solidari

Interculturalitat. Projecte de mentoria social entre estudiants universitaris voluntaris i preadolescents, en l’ambit del lleure a Barcelona.

Sota el lema “Si algú confia en tu, volaràs més lluny!” s’inicia la campanya de cerca de mentors i mentores d’aquest nou curs del Projecte Rossinyol Barcelona, un projecte de mentoratge impulsat per l’Ajuntament de Barcelona i implementat per la Fundació Servei Solidari per afavorir la cohesió social i la igualtat d’oportunitats de joves preadolescents.

Aquest mentoratge posa en contacte estudiants universitaris voluntaris i nois i noies estudiants de secundària obligatòria de barris de la ciutat, amb l’objectiu que aquests joves ampliïn la seva xarxa social fora de l’escola, puguin repensar les seves expectatives professionals plantejant-se continuar estudis superiors, i millorin el seu desenvolupament emocional.

Pel que fa als mentors i mentores, amb aquest projecte es busca fomentar el compromís de la població estudiantil universitària, així com la millora de la seva competència intercultural i el desenvolupament de noves habilitats interpersonals i capacitats comunicatives.

Des de l’Ajuntament de Barcelona us encoratgem a participar-hi.

Més informació

Projecte Rossinyol

http://serveisolidari.org/ca/quefem/MENTORIA/ROSSINYOL/

Vols ser mentor?

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfMlAoSsBqx-sJEq4lHHN5CpL7tg4EcQKwYHlQq9VKIktBc_g/viewform

 

 

 

En el Pla d’Adolescència i Joventut 2017-2021 l’educació és percebuda des d’una perspectiva integral i tenint en compte que va més enllà dels sistemes formals entesa des de la multiplicitat dels contextos educatius on l’entorn i el territori prenen una importància rellevant en el seu desplegament. Amb aquest projecte es dóna resposta a la mesura 2 que té com a objectiu garantir l’equitat, l’atenció i la prevenció en els processos d’ensenyament i aprenentatge. Tot això és dura a terme donant impuls i creant oportunitats per tal d’incorporar al sistema educatiu als i les joves de Barcelona en els estudis postobligatoris.