Presentació Pla per al foment de l’ocupació juvenil de qualitat 2016-2020 - PLA JOVE
5
post-template-default,single,single-post,postid-5,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Presentació Pla per al foment de l’ocupació juvenil de qualitat 2016-2020

Pisarello i Andrés presenten el Pla per al Foment de l’Ocupació Juvenil de Qualitat 2016-2020

Dijous 3 de novembre, a les 10:30 hores, (Porta22, Barcelona Activa, carrer Llacuna, 162-164),  el tinent d’ Alcaldia de Treball, Economia i Planificació Estratègica, Gerardo Pisarello, i la regidora d’Infància, Joventut i Gent Gran, Carmen Andrés, presenten el Pla per al Foment de l’Ocupació Juvenil de Qualitat 2016-2020.

Es tracta de la presentació en societat d’aquest Pla que és fruit d’un procés participatiu d’agents i persones claus en l’àmbit de l’ocupació juvenil, així com també d’entitats i persones joves no associades de la ciutat. L’objectiu principal del Pla és el foment de l’ocupabilitat de qualitat del jovent, millorar-los el suport i orientació durant el procés de recerca de feina i, també, millorar la seva formació.

El Govern vol assolir aquesta fita per mitjà de la reducció dels desequilibris territorials, de l’impuls d ela capacitació professional i competencial, i de la vetlla per unes condicions laborals dignes que donin respostes diverses a la població jove de Barcelona.

NOTA PER A MITJANS: A partir de les 10:00 hores, els mitjans que vulguin disposar d’imatges de recurs podran enregistrar alumnes de l’actual edició de la Casa d’Oficis de l’Espectacle i que estaran col·laborant en l’organització de l’acte de presentació en societat del Pla, com també amb joves que participen a una de les activitats formatives del programa “Garantia d’Èxit BCN” que es duu a terme demà. Les dues iniciatives són accions previstes al nou Pla per al Foment de l’Ocupació Juvenil 2016-2010.