Jornada per debatre la infància i l’adolescència a la ciutat - PLA JOVE
16923
post-template-default,single,single-post,postid-16923,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Jornada per debatre la infància i l’adolescència a la ciutat

Jornada per debatre la infància i l’adolescència a la ciutat

L’Àrea de Drets Socials de l’Ajuntament de Barcelona promou la jornada “La Infància i l’adolescència a Barcelona: present i futur” el 19 de novembre de 9 a 18.30h, a l’Espai Jove La Fontana.

L’acte, que coincideix amb el Dia Universal dels Drets de l’Infant (20 de novembre), està organitzat en col·laboració amb l’Institut Infància i Adolescència de Barcelona i comptarà amb la participació de diferents entitats, organismes i grups de recerca, i també d’infants i adolescents.

L’objectiu de la jornada és explicar les actuacions que l’Ajuntament de Barcelona està duent a terme en matèria d’infància i adolescència, així com compartir els principals reptes per millorar el benestar, l’educació i la salut de la infància i l’adolescència.

També s’hi presentarà l’Observatori 0-17 BCN (una nova eina de ciutat per conèixer i millorar les vides i els drets de la infància i l’adolescència) i les noves anàlisis sobre pobresa, benestar, educació, salut, lleure, cultura i joc.

En aquest sentit tindran lloc diverses taules com ara una entorn la diagnosi de les entitats d’associacionisme educatiu en el lleure a la ciutat, a càrrec de Jordi Estivill (tècnic de PRISMA – Observatori de la Joventut) i de Lluís Forcadell (vicepresident del Consell de la Joventut de Barcelona).

A més a més, l’esdeveniment servirà perquè l’Ajuntament hi tracti l’Agenda dels infants.

Consulta el programa complet de la jornada i no deixis d’inscriure’t-hi emplenant aquest formulari*!

A les xarxes, es farà difusió de la jornada a través de l’etiqueta #JornadaInfància, i, posteriorment, es penjaran vídeos de l’acte al canal de Youtube de l’Àrea de Drets Socials.

* Si vols assistir a aquest acte i necessites alguna mesura d’accessibilitat per a persones amb discapacitat auditiva, física, visual… comunica-ho amb una antelació de 5 dies laborables al telèfon 932 564 586 o per correu a l’adreça electrònica infancia@bcn.cat.