Posa't la joventut al cap! - PLA JOVE
16563
post-template-default,single,single-post,postid-16563,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Posa’t la joventut al cap!

Joves. El 6 de juliol, se celebrarà la cloenda del procés d’elaboració del Pla d’Adolescència i Joventut 2017-2021.

Fruit d’un treball compartit i de consens amb diferents professionals, serveis, entitats i joves, al llarg dels darrers mesos s’ha elaborat el nou Pla d’Adolescència i Joventut 2017-2021.

El document es presentarà en l’acte festiu Posa’t la joventut al cap, el dijous 6 de juliol a l’Espai Jove La Fontana (c. Gran de Gràcia, 190-192).

A les 17 h, Carmen Andrés, Regidora d’Infància, Joventut i Gent Gran, donarà la benvinguda als i les assistents, i donarà pas a una presentació de les Bases del Marc estratègic del Pla d’Adolescència i Joventut a càrrec del Doctor de la Facultat d’Economia i Empresa (UB) de Barcelona, el Doctor Pedro Gallo, i la Doctora Margarita Mari-Klose.

Tot seguit, es podrà conèixer en detall com s’han desenvolupat els 4 eixos i mesures del nou Pla. Serà a través d’una projecció i d’un diàleg entre la cap del Departament de Joventut, Alícia Aguilera, i especialistes de l’àmbit de la joventut:

1. Emancipació: amb la presidenta del Consell de la Joventut de Barcelona (CJB), Carla Barrenchea
2. Transformació: amb Pere Soler, UdG membre expert Pla Jove
3. Benestar: amb el director del Centre Jove d’Atenció a la Sexualitat (CJAS), Jordi Baroja
4. Territori: amb Ana Lucía, representant del Node Jove

En finalitzar, s’obrirà un espai per a precs i preguntes del públic.

L’acte serà amenitzat per Improshow i una actuació del grup de teatre de l’Institut Pablo Ruiz Picasso, i es tancarà amb una performance per presentar un mural del Pla d’Adolescència i Joventut, i amb un concert a l’aire lliure amb Ominira i On Stage, els grups guanyadors del concurs del Brot i de l’Embrió 2017.

Us esperem el dia 6 de juliol a les 17h de la tarda!