Mou-te! Fes de l’esport la teva feina - PLA JOVE
16847
post-template-default,single,single-post,postid-16847,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Mou-te! Fes de l’esport la teva feina

Mou-te! Fes de l’esport la teva feina

Feina. El 29 de novembre, destacades institucions i entitats vinculades a l’esport reflexionen sobre les oportunitats de treball que ofereix Barcelona en el seu sector. La jornada inclourà conferències i un espai de “networking”.

Entre les consultes que adrecen els i les joves a les assessores laborals del Departament de Joventut, destaquen en tercer lloc les demandes sobre com treballar en un àmbit tan específic com l’esportiu.

Sent aquesta qüestió d’especial interès per a les persones joves, l’equip del servei (en col·laboració amb el Centre d’Assessorment Acadèmic per a Joves) ha considerat oportú organitzar una jornada per:

  • Difondre les oportunitats laborals que ofereix l’esport a la ciutat de Barcelona.
  • Donar a conèixer les principals empreses del sector i els seus circuits d’inserció i de transició formació-ocupació.

L’acte tindrà lloc el dimecres 29 de novembre de 9.30 a 14.30h al Centre Cívic Casinet d’Hostafrancs (C. Rector Triadó, 53), i es dirigirà especialment a estudiants i titulats/ades de cicles formatius i graus vinculats a les activitats físiques i esportives.

A les 9.30h, es donarà la benvinguda als i les assistents* amb una breu presentació de l’esdeveniment que inclourà:

CONFERÈNCIES A CÀRREC D’EXPERTS

[10h] “L’esport com a sector productiu a Barcelona”

A càrrec de Mercè Jofra de l’Institut Barcelona Esports de l’Ajuntament de Barcelona.

[10.45h] “Condicions i requisits per treballar com a tècnic/a esportiu/iva”

A càrrec d’Alèxia Pérez del Col·legi de Llicenciats en Educació física i Ciències de l’Activitat Física i l’Esport de Catalunya (COPLEFC).

[11.30h] “Drets i deures en l’àmbit de l’esport”

A càrrec de l’Assessoria laboral del Departament de Joventut de l’Ajuntament de Barcelona.

[11.45h] Taula rodona d’empreses i entitats esportives: “Què valoren les empreses i entitats per a la contractació de professionals de l’esport?”

Amb la participació de l’Associació Catalana de Gestors Esportius de Catalunya (ACGEP), l’Associació d’Empresaris de Clubs Catalans de Fitness (ADECAF), la Fundació CET10 i la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC).

FIRA D’EMPRESES I ENTITATS ESPORTIVES

[12.30h] Espai de “networking”

Empreses i entitats que generen ocupació en el sector esportiu oferiran informació als i les assistents sobre la seva activitat, les seves ofertes laborals i els circuits de selecció de persones que utilitzen, esdevenint així un profitós espai per realitzar contactes.

Amb la col·laboració de:

* L’aforament és limitat. Ja que no es podrà reservar entrades, es prega puntualitat als i les joves interessades en assistir a la jornada.

 

 

Amb l’objectiu de garantir i oferir oportunitats laborals segons les noves demandes dels i les joves, i en el marc de la mesura 24 del Pla d’Adolescència I Joventut 2017-2021, trobem aquesta jornada on es vol respondre a la voluntat de reforçar i millorar la connexió i facilitar l’accés d’aquests joves als recursos i a la construcció d’itineraris cap a la formació i/o ocupació.