Forma part del node de joves - PLA JOVE
16544
post-template-default,single,single-post,postid-16544,single-format-gallery,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Forma part del node de joves

Forma part del “Node de joves” i digues la teva en l’elaboració del nou Pla Jove

El Node de joves té la capacitat de representar la veu de les i els joves de la ciutat al participar en la definició i validació del Pla Jove 2017-2021. El passat dijous 2 de març es va celebrar la tercera trobada del Node de joves a l’Espai Jove Boca Nord.

Què és el Node de joves?

El Node és una comissió de treball a la que assisteixen persones joves no associades de Barcelona amb edats compreses entre els 18 i els 30 anys.

D’on i per a què sorgeix?

Neix amb l’objectiu de validar i proposar accions entorn del Pla Jove 2017-2021, que s’està elaborant des del Departament de Joventut de l’Ajuntament de Barcelona. I té la capacitat de representar la veu de les i els joves de la ciutat mitjançant la participació activa en la definició del document.

Com s’hi participa?

La participació en el Node de joves és totalment voluntària i lliure. No obstant això, és necessari el compromís de totes i tots els i les components per a treballar conjuntament.

El grup seguirà el recorregut del Pla fins a la seva finalització.

Les trobades presencials són aproximadament cada sis setmanes i es realitzen en equipaments públics de la ciutat. Totes les decisions d’organització, comunicació, calendari i propostes són preses pel mateix grup.

Per a més informació o si vols participar-hi, envia un correu a  nodejoves@bcn.cat.