"Els nostres cossos", una nova edició del Premi Joves Creadores - PLA JOVE
17043
post-template-default,single,single-post,postid-17043,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

“Els nostres cossos”, una nova edició del Premi Joves Creadores

“Els nostres cossos”, una nova edició del Premi Joves Creadores

L’objectiu del premi Joves Creadores és incentivar la producció i la creació audiovisual de les dones joves de la ciutat. I la temàtica específica escollida per la convocatòria d’aquest any és “Els nostres cossos”. El període per a presentar els projectes és del 16 de setembre al 30 d’octubre de 2019 (ambdós inclosos).

En aquest sentit, el premi té com a finalitat impulsar projectes que permetin representar a través del llenguatge audiovisual la relació amb els cossos. Alhora, el premi permet donar visibilitat als cossos no normatius i dissidents, i reivindica el cos “com a temple i font de plaer”.

El premi l’organitza La Bonne en col·laboració amb l’Institut de Cultura i la Regidoria de Feminismes i LGTBI de l’Ajuntament de Barcelona. Així doncs, La Bonne, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona, continua incentivant la producció i la creació audiovisual de les dones, una de les línies imprescindibles del seu treball com a centre de cultura.

Si voleu més informació sobre el Premi Joves Creadores i voleu consultar les bases del concurs, seguiu aquest enllaç.