Nova sala d'estudi permanent a la Biblioteca Nou Barris - PLA JOVE
17049
post-template-default,single,single-post,postid-17049,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Nova sala d’estudi permanent a la Biblioteca Nou Barris

Nova sala d’estudi permanent a la Biblioteca Nou Barris

La Biblioteca Nou Barris estrena el curs amb una important novetat, que agradarà especialment a estudiants i persones que hagin de preparar algun examen o prova en general. I és que a partir del proper dilluns 16 de setembre, disposarà d’una sala d’estudi permanent. Es tracta de la primera d’aquestes característiques a Nou Barris, i la novena a tota la ciutat de Barcelona.

La sala d’estudi tindrà un horari de 21 a 0 h de dilluns a dijous, durant tot l’any (amb la possible excepció de les vacances d’estiu). Aquesta sala ja s’havia obert els últims cursos com a sala d’estudi puntual durant la temporada d’examens (maig-juny), juntament amb tres més a tot el districte, però ara reforça el seu servei per tal que la ciutadania hi pugui trobar, qualsevol època de l’any, un espai tranquil, silenciós i accessible durant la nit.

Grups de conversa

Les sales d’estudi permanents són espais de concentració on poder estudiar i treballar, sense accés als llibres de la biblioteca, però sí al wi-fi. A més, ofereixen la possibilitat de crear-hi grups autogestionats de conversa o intercanvi, per tal de poder-hi practicar un idioma o fer-hi intercanvi català / castellà amb una llengua estrangera, en horari de 21.30 a 23 h i de forma gratuïta.

Les sales d’estudi són una iniciativa del Departament de Joventut, i són possibles gràcies a un conveni amb el Consorci de Biblioteques de Barcelona. En aquest enllaç hi trobareu més informació al seu voltant, com un mapa interactiu on consultar la ubicació, horaris i disponibilitat de places en temps real de cadascuna d’elles.