Repensem juntes els equipaments i serveis per a adolescents! - PLA JOVE
16957
post-template-default,single,single-post,postid-16957,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Repensem juntes els equipaments i serveis per a adolescents!

Repensem juntes els equipaments i serveis per a adolescents!

La teva opinió compta, i molt!

Divendres 15 de juny, els i les adolescents d’entre 12 i 16 anys esteu convidats a aportar les vostres propostes per fer entre tots i totes el Pla d’Equipaments i Serveis Juvenils 2018-2028 de Barcelona.

La trobada es farà a l’Espai Jove Garcilaso (C. Garcilaso, 103), de 18.30 a 20.30h. Reserva ja la teva plaça a través del correu joventut@bcn.cat, i fes sentir la teva opinió!

El Departament de Joventut i els Districtes de Barcelona ofereixen als nois i noies equipaments i serveis arreu de la ciutat. En aquesta sessió, informal i participativa, podràs dir què penses específicament sobre les sales i recursos per a adolescents.

En fas ús? Com t’agradaria millorar-los? Quin tipus d’activitats voldries que s’hi fessin? Quin paper hauria de tenir l’adolescent en el seu funcionament? Parlem d’aquestes i de qualsevol altra qüestió que vulguis plantejar!

Aquesta trobada és la vuitena i darrera de les sessions de debat i contrast que s’han dut a terme enguany per a l’elaboració del proper Pla d’Equipaments i Serveis Juvenils (#PESJove):

— Sessió 1: “El paper dels equipaments juvenils en la dinamització dels adolescents” (26 d’abril)

— Sessió 2: “El paper dels equipaments juvenils en la dinamització de joves i en el suport a les iniciatives juvenils” (27 d’abril)

— Sessió 3: “Els projectes dels equipaments juvenils i la seva vinculació amb l’entorn” (3 de maig)

— Sessió 4: “El paper dels equipaments juvenils en l’enfortiment associatiu” (17 de maig)

— Sessió 5: “El paper dels equipaments juvenils en la creació jove i la programació cultural” (18 de maig)

— Sessió 6: “Què esperen els i les joves dels equipaments juvenils?” (24 de maig)

— Sessió 7: “La gestió dels equipaments juvenils i la participació dels joves en la seva gestió” (29 de maig)

T’hi esperem!