Subvencions per a la reforma de locals juvenils de Barcelona - PLA JOVE
16817
post-template-default,single,single-post,postid-16817,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Subvencions per a la reforma de locals juvenils de Barcelona

Subvencions per a la reforma de locals juvenils de Barcelona

El Departament de Joventut de l’Ajuntament de Barcelona ha fet públiques les bases de la convocatòria de subvencions per locals juvenils de la ciutat de Barcelona.

Les subvencions financen la realització d’obres menors (incloses a l’article 3.3, 3.4 i 3.5, de l’Ordenança reguladora dels procediments d’intervenció municipal en les obres), per a l’arranjament i adequació dels locals ubicats en el terme de Barcelona, que no siguin de propietat municipal ni d’altres administracions i utilitzats per les entitats inscrites en el Cens d’entitats juvenils de la Direcció General de Joventut per a la realització d’activitats de promoció de l’educació en el temps de lleure d’infants adolescents i joves o bé per al desenvolupament d’accions de dinamització dirigides a fomentar la participació directa, la implicació i l’apoderament dels i les adolescents i joves que fan ús del local de forma continuada.

El CRAJ (Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona) oferirà una sessió informativa el dimarts 12 de setembre per resoldre els dubtes al respecte.

Serà a les 18.30h a l’Espai Jove La Fontana, amb el tècnic de joventut de l’Ajuntament de Barcelona Toni Ribes i l’assessora de finançament del CRAJ Marina Rahola.

En breu s’obriran inscripcions per a les persones interessades en assistir-hi.

Mentrestant, podeu fer un cop d’ull a les bases i a la documentació de la convocatòria a l’apartat web “Subvencions de l’any en curs” de l’Ajuntament de Barcelona.

Per a més informació, recordeu que a partir de l’1 de setembre el CRAJ torna a estar disponible en el seu horari habitual a través del telèfon 932 655 217 o del correu assessoraments@crajbcn.cat.

 

 

 

Un dels objectius principals que trobem dins de l’Eix de Transformació del Pla d’Adolescència i Joventut 2017-2021 i que fa referencia a la participació i l’associacionisme és el de donar-hi suport en relació a la reforma de locals juvenils de la ciutat. Dins la mesura 97 es parla de la dotació d’espais de qualitat per aquestes entitats a través de la convocatòria de subvencions d’arranjament de locals. A la mesura 98, es pretén donar suport i reconeixement a l’associacionisme educatiu de base voluntària amb l’aplicació, aprovació i posada en marxa de la mesura de govern del lleure educatiu.