El talent barceloní menor de 30 anys es reuneix a l’Innojove - PLA JOVE
16825
post-template-default,single,single-post,postid-16825,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

El talent barceloní menor de 30 anys es reuneix a l’Innojove

El talent barceloní menor de 30 anys es reuneix a l’Innojove

Joves. El 6 d’octubre, el Canòdrom acollirà una jornada per impulsar la creativitat juvenil.

Establir un punt de trobada per apoderar els joves de Barcelona, perquè comparteixin interessos, intercanviïn punts de vista i passin a l’acció posant en marxa projectes és l’objectiu d’Innojove, que divendres 6 d’octubre se celebrarà al Canòdrom durant tot el dia.

Des de les 9.30h i fins a les 20h, Innojove pretén sumar talents per resoldre reptes ciutadans, unir totes les associacions i organitzacions de joves per tal d’estendre ponts amb les institucions públiques i privades per consolidar el teixit associatiu.

L’esdeveniment s’articula al voltant de quatre blocs:

– Connecta’t: ponència de la periodista que Bibiana Ballbè servirà per identificar, connectar i interconnectar talent jove i emergent.

– Inspira’t: joves com Mamadou Korka, becat a Imagine Silicon Valley, o Quico Germain, promotor de l’ONG Petits Detalls a Uganda, explicaran les seves experiències

– Experimenta: conversa amb noms destacats i experts en innovació com Xavier Verdaguer, emprenedor i fundador d’Imagine Creativity Center, o Gemma Cernuda, experta en branding i comunicació en femení.

També es podrà presenciar i participar en diàlegs entre joves de diverses startups, com Deriva360 i UpSocial, Meller i Tropic, Pump-it Nanotech i The Colvin Co i HealthApp i Verse.

– Actua: conferència d’Alfons Cornella, expert en tecnologia i innovació i fundador d’Infonomia, empresa de serveis d’innovació amb una xarxa de professionals d’arreu del món.

Innojove també acollirà una Fira d’oportunitats, en què els assistents podran obtenir informació sobre diverses associacions de joves (AIESEC, UWakeUp, BEST, Inny, YOuth Toastmasters Barcelona, Keywer, BCNmoments), així com unitats d’emprenedoria d’universitats i de l’Ajuntament de Barcelona (Barcelona Activa i Joventut).

La jornada acabarà amb un espai de networking a la fresca, en un ambient agradable i distès.

L’assistència a l’Innojove és gratuïta i oberta als barcelonins d’entre 18 i 30 anys i les places són limitades, motiu pel qual cal inscriure’s en aquest registre per poder-hi acudir.

Més informació sobre Innojove en aquest enllaç.

 

 

Amb la voluntat de fomentar l’apoderament, crear noves oportunitats laborals, donar suport i incentivar projectes d’emprenedoria es celebra aquesta jornada amb l’objectiu de crear sinergies i afavorir el coneixement empresarial i la creativitat juvenil. Aquesta activitat dona resposta doncs a la mesura 39 inclosa a l’àmbit d’ocupació del Pla d’Adolescència i Joventut 2017-2021.