Trinit'art reconverteix el mur del barri en un espectacular espai artístic - PLA JOVE
16814
post-template-default,single,single-post,postid-16814,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Trinit’art reconverteix el mur del barri en un espectacular espai artístic

Trinit’art reconverteix el mur del barri en un espectacular espai artístic

Desenes de joves han estat els artífex de la transformació del mur del camí de Ronda durant les festes de la Mercè en un projecte coordinat des del Pla de Barri per fomentar la participació i la creació a la Trinitat Vella.

La reconversió del mur en un espai artístic ha estat el darrer projecte impulsat pel Pla de Barris amb l’objectiu de millorar els espais de la Trinitat Vella. Durant tot el mes de setembre, desenes de joves s’hi van sumar a la iniciativa que, finalment, s’ha desenvolupat el darrer cap de setmana coincidint amb la festa de la Mercè.

Al llarg de tres dies, el jovent del barri s’ha bolcat en aquesta iniciativa que no només ha provocat un rentat de cara al mur del camí de ronda, també ha fomentat valors de treball en equip i creació artística entre tots els i les implicades.

Trinit’art no és l’únic projecte que es desenvoluparà a la Trinitat Vella gràcies al Pla de Barris. Cal recordar que aquest divendres 29 comença un taller de twerking gratuït per a joves que buscarà aprofundir en valors feministes a través del ball.

 

Participació cultural i creació

Aquesta activitat esta compresa en el marc de la promoció de l’activitat dels i les joves com a creadors i creadores, fomentant la creació cultural a través de l’oferta d’espais de creació i intercanvi. En el Pla d’Adolescència i Joventut 2017-2021 dins l’àmbit de la participació cultural i de creació veiem la mesura 103 on es fa referencia a la voluntat de potenciar l’art urbà jove, alliberant espais en tots els districtes per fer grafitis i creant projectes per a adolescents sobre l’art urbà.