Barcelona serà la seu del VI Fòrum Espanya-Xina : Servei de Premsa

Barcelona serà la seu del VI Fòrum Espanya-Xina

01/07/2011



Temps estimat de lectura: 1 minut

Els dies 5 i 6 de juliol, Barcelona serà la seu del VI Fòrum Espanya-Xina, una trobada bilateral que té com objectiu promoure les relacions entre Espanya i la Xina en àmbits diversos com la projecció exterior de les empreses, el turisme i l´esport com a marca de país.

El Fòrum, que tindrà lloc al World Trade Center, situat al Port Vell de Barcelona, serà inaugurat el dia 5, a les 9 hores, per l´alcalde Xavier Trias. L´acte de clausura se celebrarà al Palau de la Generalitat el dia6 a les 14 hores, i estarà presidit pel president de la Generalitat, Artur Mas.

Durant les dues jornades, participaran també el conseller de Treball i Ocupació de la Generalitat, Xavier Mena; l´ambaixador de la República Popular de la Xina a Espanya, Zhu Bangzao; el Ministre d´Indústria, Turisme i Comerç, Miguel Sebastián i la Ministra d´Assumptes Exteriors i de Cooperació, Trinidad Jiménez.

El Fòrum està organitzat per la Fundació Consell Espanya-Xina, en col·laboració amb el Ministeri d´Afers Exteriors i de Cooperació, i l´Ajuntament de Barcelona. La Presidència del Fòrum correspone, per part espanyola, a Pedro Solbes.

NOTA: Els mitjans de comunicació que vulguin assistir hauran de confirmar la seva assistència abans de les 15 hores de dilluns a info@fjcommunications.com, detallant nom i cognom, mitjà, una adreça electrònica i un telèfon.

*Nota sencera a www.bcn.cat/media





Paraules clau