18 persones rebran allotjament per part de l´Ajuntament a causa de l´incendi del c/ Castillejos. : Servei de Premsa

18 persones rebran allotjament per part de l´Ajuntament a causa de l´incendi del c/ Castillejos.

20/07/2011



Temps estimat de lectura: 1 minut

Serveis Socials de l´Ajuntament de Barcelona reallotjarà aquesta nit un total de 18 persones per l´incendi que es va produir ahir a la nit en un edifici de 9 plantes situat al c/Castillejos 363. Aquesta matinada el consistori ja ha donat allotjament a 6 d´aquestes persones, mentre que la resta de veins han optat per passar la nit en cases de familiars.

Les flames van afectar un total de 5 habitatges que han patit danys materials. Pel que fa a l´estat general de l´edifici, aquest no presenta danys estructurals. No obstant, els subministres d´aigua, electricitat i gas de les companyies de serveis han resultat afectats a causa del foc i per això aquesta matinada s´ha procedit a tallar el subministrament com a mesura de prevenció. Per aquest motiu la resta de veins que no tenen els habitatges afectats directament pel foc tampoc no han pogut tornar a casa.

El Districte d´Horta-Guinardó ha constituit una comissió de seguiment de cara a coordinar els tràmits amb les companyies d´assegurances dels pisos afectats pel foc i amb les companyies subministradores de serveis, per tal de donar la màxima informació als veins i assegurar una resposta ràpida i eficaç per part de les companyies implicades.





Paraules clau