El Govern engega l´elaboració del Programa d´Actuació Municipal (PAM) 2012-2015 : Servei de Premsa

El Govern engega l´elaboració del Programa d´Actuació Municipal (PAM) 2012-2015

20/07/2011



Temps estimat de lectura: 1 minut

Després de completar tota la reorganització municipal, l´alcalde, Xavier Trias, ha encarregat avui a la Comissió de Govern l´inici del procés d´elaboració del Programa d´Actuació Municipal (PAM) 2012-2015, l´instrument de planificació de l´activitat municipal durant el propers anys. La previsió del Govern municipal és disposar del Document Base a l´octubre, amb l´objectiu d´obrir el procés de participació ciutadana per definir el full de ruta de l´Ajuntament de Barcelona en aquest mandat. A partir del Document Base, el Govern municipal també obrirà les converses amb tots els grups municipals, amb l´objectiu de definir una estratègia d´actuació amb el màxim consens possible. Aquest procés culminarà amb una Audiència Pública que farà una síntesi del procés i, posteriorment, s´elevarà l´informe al Consell de Ciutat. El Programa d´Actuació Municipal es sotmetrà, finalment, a debat i aprovació del Plenari del Consell Municipal.

L´estratègia definida pel PAM es vincularà al pressupost municipal, que també es preveu sotmetre a debat i aprovació definitiva a final d´any. L´objectiu és dissenyar i consensuar un document estratègic ?realitat i ambiciós? pels propers anys. El PAM contindrà les grans línies estratègiques i les accions que impulsarà el Govern de la ciutat, així com els recursos financers i econòmics per dur-ho a terme.

La coordinació de l´elaboració del Programa d´Actuació Municipal s´ha encarregat al primer tinent d´alcalde, Joaquim Forn.





Paraules clau