Afectacions viàries per la finalització de la urbanització de la Ronda General Mitre : Servei de Premsa

Afectacions viàries per la finalització de la urbanització de la Ronda General Mitre

29/07/2011



Temps estimat de lectura: 1 minut

A partir d´aquesta setmana l´Ajuntament de Barcelona durà a terme la recta final de les obres d´urbanització de la Ronda General Mitre, en el tram comprès entre el c/Mandri i la Via Augusta. Durant aquesta setmana es realitzarà la plantació de 47 palmeres a la mitjana central de la Ronda.

Els treballs comportaran afectacions viàries a la zona i suposaran l´ocupació de dos carrils de circulació en sentit Besòs i un carril en sentit Llobregat durant les hores vall de la jornada (a partir de les 9:30 hores del matí i fins les 19:00 hores de la tarda).

L´actuació forma part de la recta final a l´obra d´urbanització que s´ha realitzat en aquesta via i que ha consistit en ampliació de voreres, millora de la circulació de vianants, reducció de l´amplada de la calçada i millora de l´enllumenat i d´altres serveis urbans.

L´Ajuntament de Barcelona escull els mesos en els quals la ciutat queda més buida i es redueix el trànsit als carrers (al mes d´agost s´arriba a una reducció de fins el 25%) per afrontar les obres i actuacions de millora necessàries per incrementar la qualitat de vida dels barcelonins i fer de la ciutat un espai més amable, amb més infraestructures, equipaments i serveis. L´objectiu és el de millorar la ciutat provocant les menors molèsties possibles als ciutadans.





Paraules clau