Comença la col·locació dels 10 limitadors de so per a un total de 60 concerts de la Festa Major de Gràcia : Servei de Premsa

Comença la col·locació dels 10 limitadors de so per a un total de 60 concerts de la Festa Major de Gràcia

19/08/2011

L´àrea de Medi Ambient de l´Ajuntament de Barcelona, d´acord amb la regidoria de Gràcia, iniciarà avui la col·locació de limitadors de so a un total de 10 escenaris de la Festa Major de Gràcia, que acolliran, entre avui i diumenge, un total de 60 concerts de música en directe.

Durant tot el cap de setmana, els dies en què l´activitat musical de la Festa és més intensa, els limitadors controlaran l´emissió del so dels concerts de manera que es podrà reduir la percepció del nivell sonor en un 50%, minimitzant així l´impacte sobre els habitatges més propers als escenaris.

Aquesta iniciativa permet reduir la molèstia dels veïns de la Vila de Gràcia sense perjudicar la qualitat del so dels concerts.

Per al seu bon funcionament, i seguint l´acció preventiva dels últims anys, la regidoria ha estat realitzant un estudi acústic del 90% dels carrers i espais de la festa per dissenyar, conjuntament amb els carrers organitzadors, la millor distribució del so optimitzant l´emplaçament de cadascun dels escenaris, tarimes i altaveus.

L´objectiu d´aquesta acció és assegurar la convivència a la Vila de Gràcia i garantir tant el descans dels veïns de la Vila de Gràcia com la qualitat de les activitats musicals dels carrers organitzadors de la Festa Major.

Les tasques de col·locació dels limitadors s´iniciaran aquesta tarda, durant les proves de so dels diferents escenaris dels concerts.

La localització dels limitadors:

LIMITADOR 19 AGOST 20 AGOST 21 AGOST
1 Pl. Rovira Pl. Rovira Pl. Rovira
2 Mozart Mozart Mozart
3 La Perla La Perla La Perla
4 Pl. Vila de Gràcia Pl. Vila de Gràcia Pl. Vila de Gràcia
5 Joan Blanques (Baix de tot) Joan Blanques (Baix de tot) Joan Blanques (Baix de tot)
6 Joan Blanques (baix) Joan Blanques (baix) Puigmartí
7 Progrés Progrés Camprodon
8 Ciudad Real Ciudad Real plaça Raspall
9 Sant Pere Màrtir Sant Pere Màrtir Sant Pere Màrtir
10 plaça Raspall plaça RaspallCompartiu aquest contingut