Xavier Trias prova el primer vehicle elèctric de Nissan : Servei de Premsa

Xavier Trias prova el primer vehicle elèctric de Nissan

01/09/2011

L´alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha assistit avui amb el president de la Generalitat, Artur Mas, a la presentació del Nissan Leaf, nou model de vehicle elèctric que es comercialitzarà a Espanya en els pròxims mesos.

En el decurs de l´acte, Trias i Mas han provat el vehicle. L´alcalde ha dit que ?avui és un gran dia perquè estem vivint el naixement del futur?. Xavier Trias ha afirmat que ?la creació d´aquest tipus de vehicles marca una evolució molt important en la mobilitat? i ha recordat que ?Barcelona aposta de manera clara pel vehicle elèctric?.

L´alcalde ha fet una crida a què la indústria aposti per la fabricació de furgonetes elèctriques. ?Necessitem- ha dit Trias- que el transport de mercaderies es faci amb transport elèctric?

Barcelona és pionera arreu d´Espanya en el desplegament de la xarxa de punts de recàrrega. En l´actualitat, existeixen 242 punts de recàrrega de vehicles elèctrics, tant públics com privats. La previsió és arribar a 275 a finals d´any.

A la flota pública hi ha un total de 248 vehicles elèctrics de neteja més 25 híbrids, 22 de la flota d´enllumenat i 5 motos elèctriques de la flota de mobilitat.Compartiu aquest contingut