Xavier Trias lamenta la mort de Joan Mateu : Servei de Premsa

Xavier Trias lamenta la mort de Joan Mateu

03/09/2011

L´alcalde de Barcelona, Xavier Trias ha lamentat avui la mort de Joan Mateu, president de la Fundació Barcelona Comerç i ha volgut expressar el seu condol a la família.

Trias ha destacat ?la tasca incansable de Mateu per defensar el model comercial de Barcelona, per haver impulsat en el seu moment els eixos comercials de la ciutat i per no haver defallit mai en la seva defensa del comerç de proximitat?.

?El seu model és el nostre?, ha afegit l´alcalde, que ha volgut deixar clar ?que una de les prioritats del nou govern municipal serà vetllar per preservar aquest model de comerç de proximitat que ens caracteritza i ens fa únics al món?.

?Joan Mateu ha estat en tot moment innovant i liderant noves iniciatives que han ajudat a dinamitzar el comerç en moments difícils com l´actual?, ha conclòs Trias, que ha recordat que la Fundació que ell presidia i l´Ajuntament de Barcelona col·laboren en moltes iniciatives com la Targeta Barcelona Comerç, que permet gaudir de promocions i descomptes en les compres realitzades als eixos comercials de la ciutat o les passarel·les de BCN Moda al Carrer, organitzades a tots els districtes de la ciutat.Compartiu aquest contingut