La Guàrdia Urbana de Barcelona deté a un ?fals policia? : Servei de Premsa

La Guàrdia Urbana de Barcelona deté a un ?fals policia?

06/09/2011

Una patrulla de la Unitat Muntada de la Guàrdia Urbana de Barcelona ha detingut al Districte de l´Eixample un individu que es feia passar per policia i aprofitava l´avinentesa per a furtar les pertinences dels turistes a qui es dirigia.

El ?fals policia? ha estat detingut com a presumpte autor d´un robatori amb violència o intimidació, per usurpació de funcions públiques i per falsificar un document públic fent-se passar per agent de l´autoritat.

Persecució policial a cavall

Els fets van succeir a la cruïlla del c/Ribes amb c/Padilla, quan els agents de la Guàrdia Urbana van ser requerits a la zona per un grup de veïns que van ser testimonis de l´actuació del fals policia. Un cop aquests van arribar a lloc, l´individu va detectar la presència dels agents i va iniciar la fugida a tota velocitat. Davant dels fets, la patrulla de la Unitat Muntada de la Guàrdia Urbana va iniciar la persecució a cavall del ?fals policia? pels carrers Padilla, Gran Via, Cartagena i Ribes fins que va arribar a detenir-lo.

El ?modus operandi? del detingut era fer-se passar per policia, obligant als turistes a mostrar les seves carteres. En aquest moment, l´autor aprofitava per intimidar-los verbalment per tal que els lliuressin els diners.

En el moment de la detenció el presumpte autor duia a la butxaca 500 euros i va manifestar que eren els diners que havia sostret a dos turistes, un matrimoni italià, de visita a Barcelona.Compartiu aquest contingut