La Guàrdia Urbana intervé material preparat per falsificar marques de luxe : Servei de Premsa

La Guàrdia Urbana intervé material preparat per falsificar marques de luxe

08/09/2011

Agents de la Divisió Territorial de l´Eixample de la Guàrdia Urbana de Barcelona han intervingut al carrer Provença un total de 140 bosses de pell i tela i 156 xapes identificatives de diferents marques de luxe ( PRADA i D&G i GUCCI ), així com el material necessari per a comercialitzar els productes; dues maletes, quatre llençols i corda, així com 6 pots d´adhesiu per a dur a terme l´operació i fixar les esmentades xapes a les bosses falsificades.

A punt 156 xapes falses de marques de luxe

Els fets han succeït aquesta setmana als voltants de la Sagrada Família, quan una patrulla d´agents va detectar dos individus que duien dues bosses grans a la mà i que, en veure la presència dels agents van manifestar la seva inquietud. Davant de la seva reacció, els agents van requerir als venedors ambulants per comprovar què duien a les maletes i al seu interior van trobar 140 bosses de senyora de pell i tela (6 de les bosses ja havien estat estampades amb les xapes de la marca de luxe), a més d´un paquet de 156 xapes de Prada, D&G i Gucci.

Després d´identificar els autors per una falta per vulnerar la propietat industrial, els agents van iniciar diligències i van denunciar els autors per aquest fet. El material va ser decomissat. Es dóna el cas que els dos autors dels fets ja tenien antecedents per dur a terme activitats il·lícites contra la propietat industrial.

Podeu consultar imatges de l´operació fent clic als següents enllaços:

http://www.ajbcnpremsa.info/download/xapes1.jpg
http://www.ajbcnpremsa.info/download/xapes2.jpg
http://www.ajbcnpremsa.info/download/xapes3.jpgCompartiu aquest contingut