La Guàrdia Urbana deté un home que tenia amenaçats de mort els seus veïns : Servei de Premsa

La Guàrdia Urbana deté un home que tenia amenaçats de mort els seus veïns

16/09/2011



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona van detenir un home, al barri de Ciutat Meridiana, com a presumpte autor d´amenaces i desordre públic, a més de produir danys i atemptar contra els agents de l´autoritat.

Els fets es van produir aquesta setmana quan els agents de la Guàrdia Urbana van ser requerits pels veïns de l´esmentat individu, al carrer Rasos de Peguera a Ciutat Meridiana, per denunciar les molèsties per sorolls a altes hores de la matinada.

En arribar al lloc, els agents van veure com el volum de la música que sortia del domicili del detingut era molt alta i produïa, fins i tot, vibracions als vidres de l´immoble.

En el moment que la patrulla va trucar a la porta del causant de les molèsties i, després d´insistir en repetides ocasions per tal que baixés el volum de la música, l´individu va llançar-se sobre un dels agents, fent-lo caure al terra i donant-li un cop de peu, mentre donava un cop de puny a l´altre guàrdia urbà, aprofitant el desconcert per tornar a tancar-se a casa seva amb pany i forrellat.

Al mateix temps, l´individu en qüestió no parava d´insultar i amenaçar de mort els agents, que van reunir els veïns a la vorera per demanar-los informació sobre el causant de les molèsties. En aquest moment, l´individu va llançar una cassola des de la finestra que va impactar a pocs metres dels veïns.

Finalment, els agents van aconseguir fer sortir l´agressor del pis, i reduïr-lo, després que tornés a llançar-se sobre ells.

Després de llegir-li els seus drets i de concretar la denúncia dels veïns, va ser detingut i acompanyat a les dependències policials. Es dóna el cas que el detingut ja tenia antecedents per agredir els agents de policia anteriorment i que ja havia estat denunciat pels veïns per amenaces, en altres ocasions.





Paraules clau