La Guàrdia Urbana deté a 3 adults i 1 menor per robatori de coure. : Servei de Premsa

La Guàrdia Urbana deté a 3 adults i 1 menor per robatori de coure.

07/10/2011



Temps estimat de lectura: 1 minut

Ahir dijous 6 d´octubre a les 08:00 hores, agents de la Guàrdia Urbana van detectar un turisme BMW circulant per la Ronda de Litoral, amb signes de no haver passat la ITV, per la qual cosa, van procedir a aturar-lo.

Quan els agents van indicar-li que s´aturés a la graella de la sortida 21, la conductora del vehicle va fer una maniobra evasiva i va continuar a gran velocitat per la Ronda Litoral.

Després d´una persecució van poder aturar al turisme al Moll de Sant Beltrán.

Els agents en la inspecció ocular del vehicle van trobar gran quantitat de coure al qual ja li havien tret el plàstic protector.

Atès que la quantitat de coure era d´importància, uns 275 kg, i era evident que eren fruït de recollida il·lícita, segons van manifestat els detinguts, el vehicle va ser traslladat al dipòsit municipal de Joan Miró a disposició judicial.

Per tot això van ser detinguts tres adults i un menor.

Cal ressenyar que durant la inspecció ocular del vehicle els agents van trobar dades d´una empresa de l´Hospitalet del Llobregat on els detinguts venien el coure.

El material intervingut coincideix amb la lluita que duu a terme la Guàrdia Urbana contra els robatoris de material de coure i derivats.





Paraules clau