Trias: ?El canvi s´ha produït i es nota” : Servei de Premsa

Trias: ?El canvi s´ha produït i es nota”

07/10/2011

L´alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha afirmat avui que els 100 primers dies de Govern, que es compleixen demà dissabte, confirmen que ?el canvi s´ha produït i es nota?. ?La prioritat és generar ocupació i reactiva l´economia, i, alhora, atendre la gent que pateix més dificultats a causa de la crisi?, ha manifestat Trias en una entrevista a El Matí de Catalunya Ràdio, on ha defensat que l´austeritat en la despesa és un dels principis que ha marcat d´una forma més clara l´arrencada del nou Govern municipal. Trias ha posat d´exemple la supressió de la revista Barcelona Informació, que costava 3 milions d´euros, diners que ara es destinaran a polítiques socials.

Xavier Trias ha afirmat que el procés de canvi ?ha de seguir endavant? i ha citat alguns exemples de coses que necessiten millorar. ?La neteja de carrers i places s´ha de fer millor. Amb diàleg i bones maneres, hem d´apretar més a les concessionàries d´aquest servei. Tenim més atenció a la recollida de residus, que és molt important, que no pas a la neteja, que ha de millorar?, ha dit.

L´alcalde ha destacat especialment el treball de coordinació que estan desenvolupant la Guàrdia Urbana i els Mossos d´Esquadra i ha afirmat que la seguretat és un dels àmbits on ?el canvi s´ha notat més i encara es notarà més en el futur?.

L´alcalde ha anunciat que la setmana que ve el Govern municipal obrirà les converses amb tots els grups municipals per negociar el pressupost de l´any que ve. Xavier Trias ha reiterat la voluntat de parlar amb tothom. ?Jo escolto a tothom. Ens hem d´acostumar tots a parlar i a col·laborar?, ha dit. L´alcalde ha afirmat que no pensa tancar la porta ?a ningú que ens vulgui ajudar a tirar la ciutat endavant?.Compartiu aquest contingut