Mor un motorista en un accident de trànsit al passeig Maragall : Servei de Premsa

Mor un motorista en un accident de trànsit al passeig Maragall

08/10/2011

Aquest matí, a les 11:25 hores s´ha produït un accident de trànsit entre dues motocicletes al passeig de Maragall 64, al districte d´Horta-Guinardó. A conseqüència de l´impacte, un dels motoristes ha mort un cop traslladat a l´Hospital de Sant Pau i l´altre ha resultat ferit i ha estat traslladat a l´Hospital de la Vall d´Hebron.
El conductor que ha perdut la vida és J.A.V.H, de 41 anys.

Al lloc dels fets s´hi han desplaçat 4 unitats del Sistema d´Emergències Mèdiques (SEM) i efectius de la Guàrdia Urbana. La Unitat d´Accidents d´aquest Cos investiga ara les causes de l´atropellament, de cara a realitzar l´atestat corresponent.Compartiu aquest contingut