Trias: ?Hem fet el canvi amb generositat, sentit comú i idees clares? : Servei de Premsa

Trias: ?Hem fet el canvi amb generositat, sentit comú i idees clares?

10/10/2011

L´alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha afirmat avui que els 100 primers dies de Govern confirmen la solidesa d´un canvi polític ?que s´esta produïnt amb generositat, sentit comú i idees clares?. En aquest sentit, després de fer un repàs de les principals actuacions desenvolupades en els primers dies de Govern (veure dossier de premsa específic), ha reiterat que està obert a parlar amb tothom. ?No tanco les portes a ningú?, ha dit, després d´anunciar que al llarg del dia d´avui i durant els propers dies es reunirà amb tots els grups municipals per començar formalment les converses de cara a l´aprovació dels pressupostos municipals del 2012.

Xavier Trias ha assegurat que ell, com alcalde, assumeix la primera responsabilitat per tirar endavant els pressupostos, però ha apel·lat també a la responsabilitat que tenen tots els grups municipals, atès que el resultat de les eleccions municipals van donar un guanyador, però no una majoria. ?Jo escolto a tothom, és una convicció, sempre he treballat així. No penso tancar la porta a ningú que em vulgui ajudar a tirar la ciutat endavant. Barcelona és una eina clau per sortir de la crisi, i això requereix de tothom?, ha manifestat.

L´alcalde ha situat la reactivació econòmica i l´atenció a les persones com les prioritats del Govern municipal. En aquest sentit, ha emfatitzat s´ha trobat un Ajuntament solvent, però ha reiterat que des del primer dia el nou Govern municipal s´ha posat a treballar amb l´austeritat com a principi bàsic de gestió. ?Hem reduït despeses supèrflues i ho seguirem fent. Tots els diners que puguem estalviar amb despeses no prioritàries, anirem a l´àrea d´acció social?, ha assegurat.Compartiu aquest contingut