La Fàbrica del Sol dedica el seu programa d´activitats de tardor al consum responsable : Servei de Premsa

La Fàbrica del Sol dedica el seu programa d´activitats de tardor al consum responsable

11/10/2011

La Fàbrica del Sol, equipament municipal d´educació ambiental ubicat a La Barceloneta, ofereix un programa d´activitats i lleure adreçat a tots els públics que aquesta tardor posa l´accent en el canvi d´hàbits cap a un consum més responsable.

Aquest equipament integra una sèrie de serveis dirigits a la ciutadania en matèria d´energies renovables, medi ambient urbà i sostenibilitat. Aquest trimestre, la Fàbrica del Sol el dedica a reflexionar sobre la necessitat de consumir de manera més responsable, així com prevenir i gestionar millor els nostres residus.

Durant aquest trimestre, s´ofereixen 18 activitats per a tots els públics orientades a conèixer els equipaments de la ciutat relacionats amb la gestió de l´aigua, el verd, l´energia, les escombraries, etc i fomentar hàbits respectuosos amb el medi ambient.

La Fàbrica del Sol compta amb una exposició permanent que mostra la rehabilitació de l´edifici; un servei d´informació i consultes en temes ambientals i de sostenibilitat; activitats ambientals per a grups; un programa d´activitats per a adults i famílies sobre medi ambient; exposicions temporals; un servei de préstec d´espai i de materials per a entitats. Ofereix també un programa adreçat a grups.

Totes les activitats són gratuïtes. Les inscripcions s´obren 14 dies abans de la realització de l´activitat, a les 10 h, fins exhaurir les places disponibles.

Més informació:
http://www.ajbcnpremsa.info/download/111012_nota_fabricasol.pdfCompartiu aquest contingut