La Guàrdia Urbana de Barcelona deté dues persones per incendiar contenidors : Servei de Premsa

La Guàrdia Urbana de Barcelona deté dues persones per incendiar contenidors

11/10/2011

Avui, dimarts 11 d´octubre cap a les 00:30 hores, una patrulla ha estat alertada per la Sala de Comandament Conjunt per un incendi en dos contenidors al passeig de Calvell número 35, al Districte de Sant Martí. En arribar al lloc indicat, els agents han trobat un equip del Servei d´Extinció d´Incendis treballant per apagar un foc en dos contenidors.

Un testimoni ha requerit els agents i els ha donat una descripció detallada de les persones que, suposadament, havien provocat intencionadament el foc.

Desprès d´una batuda per la zona d´afectació s´han localitzat dos homes de 30 i 31 anys que coincidien amb la descripció. Aquestes persones en adonar-se de la presència policial han intentar marxar de la zona, sent requerits pels agents i identificats.

Els agents han trobat que un dels detinguts portava papers arrugats i un encenedor a la butxaca, i en el mateix moment ha començat a sortir fum d´un tercer contenidor situat al costat d´on es trobaven aquestes dues persones.

La Guàrdia Urbana ha detingut als dos autors del foc.Compartiu aquest contingut