Etslostia.cat ja té 1.000 jugadors on line : Servei de Premsa

Etslostia.cat ja té 1.000 jugadors on line

14/10/2011

El joc online de la Barceloneta al qual s´accedeix a través de www.etslostia.cat ja ha arribat al jugador número 1.000. Aquesta proposta lúdica, que neix a l´empara del Pla de Barris i de la Biblioteca Barceloneta-La Fraternitat, permet redescobrir el barri de la Barceloneta a través de 21 jocs diferents tots ells amb un denominador comú: anècdotes, la història, curiositats, i el coneixement exhaustiu del barri mariner.

El joc de la Barceloneta es va posar en marxa el dia 29 de setembre, coincidint amb la festivitat de Sant Miquel, patró de la Barceloneta. Fins al 30 de novembre, els etslostiaires van acumulant, a mida que juguen i guanyen partides, grans de sorra, la unitat de puntuació d´aquest singular joc. A data d´avui, encapçala el rànquing un jugador que ja acumula 37.287 grans de sorra. Molt a prop d´ell hi ha un segon etslostiaire que supera els 36.000 grans de sorra.

El Joc de la Barceloneta tancarà la seva fase de concurs el 30 de novembre. Està dotat amb diferents premis per als jugadors que guanyin més grans de sorra però també per a altres categories, com ara aquells que aconsegueixin fer més amics, els que demostrin que ens saben més sobre la història i les tradicions pròpies d´aquest barri, o els que demostrin més habilitats artístiques tant en el terreny de la fotografia com el de la interpretació poètica.

De jocs, n´hi ha per a tots els gustos. De fet, aquest web lúdic és en realitat el primer que aglutina en un únic portal fins a 21 jocs diferents i tots ells amb un marcador comú.

Per participar en aquesta aventura cal accedir al portal www.etslostia.cat i registrar-se amb un nom i un correu electrònic. I començar a jugar. Alguns dels jocs s´activaran en dies concrets, altres són oberts per jugar en qualsevol moment. I tots ells tenen la característica que són de curta durada.Compartiu aquest contingut