L´alcalde Trias inicia negociacions bilaterals exclusives amb el grup municipal popular per a acordar els pressupostos i les ordenances fiscals : Servei de Premsa

L´alcalde Trias inicia negociacions bilaterals exclusives amb el grup municipal popular per a acordar els pressupostos i les ordenances fiscals

16/10/2011

L´alcalde Xavier Trias ha anunciat avui que, a partir de demà, iniciarà converses ?bilaterals i exclusives? amb el grup municipal popular amb la intenció d´arribar a un acord per a aprovar els pressupostos municipals de 2012 i les ordenances fiscals.

Segons Trias, aquesta ?serà una negociació seriosa?, on es debatran tots els punts de forma acurada, i que això ?generarà cert debat els propers dies?. Tot i així ha manifestat la seva voluntat que l´acord arribi el més aviat possible ?perquè la ciutat no es pot quedar més temps sense pressupost?.

Durant la seva visita a la 43 edició de l´aplec sardanista de Roquetes, al parc de la Guineueta, l´alcalde també ha volgut valorar la manifestació que va recorrer Barcelona ahir a la tarda, i que va aplegar a milers de ciutadans. Segons Trias, ?tota manifestació pacífica és bona, perquè és una expressió legítima ciutadana, propia dels moments en què ens trobem i del malestar que està generant aquesta situación de crisi?. Ha considerat, a més, que ?els qui ens dediquem a la política hi hem d´estar atents?.

No obstant això, i en relació a la ocupació d´un edifici del barri del Verdum aquesta nit pasada, Trias ha adverdit que ?qualsevol ocupació d´una propietat privada és il·legal, i si hi ha denuncia del privat, se´ls ha de desallotjar?.

Segons Trias, ?si darrere d´una ocupació hi ha una situació extrema d´unes persones o d´una família, aleshores, qui ha d´actuar és l´administració pública, perquè som nosaltres qui hem de donar resposta a aquests casos extrems, i així ho fem, a través dels nostres serveis socials i juntament amb les entitats del tercer sector que treballen en aquest àmbit?.Compartiu aquest contingut