La Guàrdia Urbana de Barcelona suspèn cautelarment de funcions a dos agents del cos de policia barceloní : Servei de Premsa

La Guàrdia Urbana de Barcelona suspèn cautelarment de funcions a dos agents del cos de policia barceloní

20/10/2011

La Guàrdia Urbana i l´Ajuntament de Barcelona han rebut avui una notificació de l´Audiència de Barcelona informant de la condemna a dos anys i tres mesos de presó a dos agents del cos de policia barceloní per un delicte de tortures greus. Els fets als quals fa referència la sentència van succeir a la discoteca Bikini de Barcelona el 7 de setembre de l´any 2006.

A partir del moment en el qual la Guàrdia Urbana de Barcelona va tenir coneixement dels fets, va obrir de manera immediata un expedient disciplinari als agents, a l´espera de l´acabament del procediment judicial.

A data d´avui, i després de rebre la notificació de la sentència de l´Audiència de Barcelona, la Guàrdia Urbana ha iniciat els tràmits per suspendre de funcions de manera cautelar als dos agents que han estat condemnats.Compartiu aquest contingut