La Guàrdia Urbana de Barcelona deté a una persona després d´un atracament a la via pública : Servei de Premsa

La Guàrdia Urbana de Barcelona deté a una persona després d´un atracament a la via pública

25/10/2011

L´atracament va tenir lloc ahir al migdia al carrer Nàpols. Segons la víctima, un home circulava amb el seu vehicle i de sobte es va aturar a la seva alçada per fer-li el que semblava ser una pregunta. En el moment en el qual es va apropar, l´home va amenaçar a la víctima amb un arma de foc i li va demanar tot el que portava: uns 850 euros.

Al cap d´uns minuts, agents de la Guàrdia Urbana de servei per la Zona Franca van veure un cotxe conduït per un home i van comprovar que la descripció, tant del conductor com del vehicle, coincidien amb les característiques que minuts abans havien radiat des de la Central de Comandament alertant amb la descripció de l´atracador i del vehicle utilitzat per efectuar l´acció.

Davant d´això, i de manera immediata, els agents van procedir a aturar i a detenir al conductor i a ingressar el vehicle en un dipòsit municipal. La Guàrdia Urbana ha lliurat les diligències als Mossos d´Esquadra, segons el procediment habitual.Compartiu aquest contingut