L´Ajuntament de Barcelona precinta un establiment per incompliment de la llicència d´activitats : Servei de Premsa

L´Ajuntament de Barcelona precinta un establiment per incompliment de la llicència d´activitats

25/10/2011

L´Ajuntament de Barcelona ha precintat aquest matí el Cabaret Berlín per incompliment de la llicència d´activitats. Aquesta actuació suposarà el tancament de l´establiment durant els propers 3 mesos.

Així, el gener del 2010, efectius de la Guàrdia Urbana del districte de l´Eixample es van personar a l´establiment situat al carrer Bailén, 22, i van constatar que en aquells moments l´activitat que s´estava duent a terme al seu interior era de discoteca o sala de ball i no pas de cafè-teatre que és pel que tenen autorització.

Aquesta infracció va donar peu a l´obertura d´un expedient sancionador contra la propietat de l´establiment per haver comés una falta greu en incomplir la normativa d´espectacles. Aquest tipus d´infraccions suposen el tancament del local entre 2 i 6 mesos o una sanció econòmica. Com a criteri general, des del Districte sempre se sanciona amb el tancament de l´establiment.

Una vegada passin els 3 mesos del precinte, el 25 de gener, el local podrà tornar a obrir com a cafè-teatre.Compartiu aquest contingut