Xavier Trias: L´aposta de la nostra ciutat és ser un referent en el món de les telecomunicacions : Servei de Premsa

Xavier Trias: L´aposta de la nostra ciutat és ser un referent en el món de les telecomunicacions

25/10/2011

Aquest vespre l´alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha assistit a l´acte d´inauguració de la Torre Telefónica-Diagonal Zero Zero, la nova seu de la empresa de telecomunicacions. L´acte ha comptat amb la presència del president de la Generalitat, Artur Mas, el President de Telefònica, César Alierta, els expresidents Pasqual Maragall i José Montilla, i el director general de Telefònica a Catalunya, Kim Faura.

Durant l´acte, Xavier Trias ha volgut remarcar que aquest imponent edifici, cridat a ser un referent de la ciutat és ?fruit de la col·laboració públic i privada entre el Consorci de la Zona Franca, l´Ajuntament de Barcelona i el Grup Telefònica?. En aquest sentit, l´alcalde ha assegurat que ?aquest edifici recull els principals actius de Barcelona: una ciutat preparada per acollir la societat del coneixement; amb un model econòmic basat en la societat del coneixement, la creativitat i la innovació; i la creació de noves oportunitats i el benestar social com a model social?.

La Torre Telefónica és la primera seu corporativa oberta al públic. L´interès de Telefónica per obrir a la ciutat la seva seu corporativa i els seus avenços tecnològics té una especial importància, tenint en compte que a la vora del nou edifici també es construeix un Campus Universitari d´Estudis d´Enginyeria.

Trias ha remarcat la importància de l´aposta del Grup Telefònica per la nostra ciutat ja que ?demostra que Barcelona està fent bé la feina?. L´alcalde ha donat importància a la forma d´encarar la crisis de la ciutat i la seva projecció de futur basada, entre d´altres coses, en les Tecnologies de la Informació i la Comunicació. Per Trias, ?quan el capital privat decideix invertir a Barcelona és quan veiem que preparem bé la ciutat pel futur, invertir avui a Barcelona. L´aposta de la nostra ciutat ha de ser l´aposta per les smart cities, l´aposta per ser un referent en el món de les telecomunicacions.”Compartiu aquest contingut