El regidor de mobilitat, Eduard Freixedes, demana a les companyies asseguradores que ofereixin productes que millorin la cobertura dels ciclistes : Servei de Premsa

El regidor de mobilitat, Eduard Freixedes, demana a les companyies asseguradores que ofereixin productes que millorin la cobertura dels ciclistes

28/10/2011



Temps estimat de lectura: 1 minut

El regidor de mobilitat, Eduard Freixedes, ha assistit avui a l´acte d´inauguració de l´Assamblea General 2011 d´APCAS, la Asociación de Peritos de Seguros y Comisarios de Averías, l´organització que representa als professionals d´aquest sector.

Durant la jornada inaugural, el regidor de mobilitat, ha refermat la seva aposta per l´ús de la bicicleta a la ciutat de Barcelona i ha demanat als professionals del sector de les assegurances que ?facilitin la creació de productes que permetin que els ciclistes puguin contractar assegurances adients per tal de tenir una millor cobertura?.

La demanda de Freixedes s´emmarca dins de la voluntat de l´Ajuntament de Barcelona de millorar la convivència entre els vianants i als ciclistes i els diferents modes de transport que circulen pels carrers i les vies de la ciutat, i possibilitar alhora que els usuaris de les bicicletes gaudeixin de més seguretat.

Cada dia es realitzen a Barcelona més de 106.000 desplaçaments en bicicleta i per això la Regidoria de Mobilitat treballa per fomentar l´ús d´aquest vehicle. En aquest sentit l´Ajuntament està desenvolupant més serveis per aconseguir fer de la bicicleta un mitjà de transport més segur, atractiu, i eficient per la mobilitat habitual dels ciutadans. Algunes de les polítiques que ja s´estan duent a terme són la millora dels carrils bici de la ciutat per dotar-los de més qualitat, la pacificació del trànsit a les vies no bàsiques o la construcció d´aparcaments per a bicicletes, entre d´altres.





Paraules clau