[RECTIFICACIÓ D´UNA XIFRA DEL PRESSUPOST] L´Ajuntament aprova inicialment el primer pressupost del govern de Xavier Trias : Servei de Premsa

[RECTIFICACIÓ D´UNA XIFRA DEL PRESSUPOST] L´Ajuntament aprova inicialment el primer pressupost del govern de Xavier Trias

08/11/2011



Temps estimat de lectura: 1 minut

La Comissió d´Economia, Empresa i Ocupació ha donat llum verda al pressupost municipal per al 2012 amb els vots a favor de CiU i el PP. Els comptes per al 2012 se sotmetran a aprovació definitiva en el Consell Municipal de desembre.

El pressupost aprovat inicialment avui és de 2.293 milions d´euros, contempla inversions per valor de 371 milions, una necessitat de finançament de 75 milions i recupera l´estalvi brut fins els 261 M d´euros. Aquests comptes estan orientats cap el dèficit 0.

La tinenta d´alcalde d´Economia, Empresa i Ocupació, Sònia Recasens, ha dit que ?el govern aprova aquests pressupost amb il·lusió perquè permetrà tirar endavant un projecte de ciutat? i ha insistit que són uns comptes elaborats ?amb rigor i amb criteris de prudència que permetran generar un entorn de confiança molt important per a la reactivació econòmica?.

Recasens ha explicat que amb el pressupost aprovat inicialment avui ?es passa de la cultura de la despesa a la cultura del cost, preveient els ingressos reals i no els ingressos que potser no tindrem?.

La segona tinenta d´alcalde ha destacat l´important increment d´aquests pressupostos a l´atenció social i a la lluita contra la crisi amb ?un clar exercici de transparència i de realisme?.

– Enllaç relacionat:
Dossier de premsa: Avantprojecte pressupostos 2012





Paraules clau