L´Ajuntament rep 3.239 ofertes per al projecte de les Portes de Collserola : Servei de Premsa

L´Ajuntament rep 3.239 ofertes per al projecte de les Portes de Collserola

10/11/2011



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Del 2 al 9 de novembre, l´Ajuntament ha rebut 3.239 propostes, a càrrec de 288 licitadors diferents, per a les Portes de Collserola. Atès l´èxit de la convocatòria, l´Ajuntament ha decidit ampliar el procés de selecció fins la segona quinzena de desembre per estudiar amb rigor les ofertes rebudes per a aquest projecte, que proposa ordenar i connectar la ciutat el Parc Natural a través de 16 corredors verds i equipaments i s´emmarca en l´estratègia de l´Àrea Metropolitana per convertir Collserola en el parc central metropolità.

Dels 288 licitadors que han presentat ofertes, 140 s´han presentat als 16 concursos i només 15 han presentat només una oferta.

Una estratègia de comunicació i implicació

Durant el termini de presentació s´ha habilitat una oficina de recepció d´ofertes a les instal·lacions de BIMSA per facilitar informació de les Portes de Collserola als interessats a participar en aquest projecte de millora de la qualitat urbana i natural de la façana de la ciutat i del vessant barceloní del Parc de Collserola.

Paral·lelament, durant els mesos d´octubre i novembre s´està informant del projecte a totes les entitats dels districtes i dels barris implicats -Les Corts, Sarrià-Sant Gervasi, Gràcia, Horta-Guinardó i Nou Barris- i al gener s´organitzaran uns tallers de participació per donar la possibilitat als equips concursants d´escoltar i poder recollir les propostes ciutadanes en els seus projectes. L´objectiu final és facilitar la implicació de veïns i veïnes, entitats i la resta de la ciutadania en el procés de disseny de les portes i enriquir els projectes presentats.

A partir d´ara, i després que la setmana vinent se celebri la reunió de constitució de la ?Comissió Tècnica dels 16 Concursos de Les Portes de Collserola?, s´estudiaran totes les ofertes presentades.





Paraules clau