(Ampliació) Dues persones ferides per la caiguda d´una palmera a la Diagonal : Servei de Premsa

(Ampliació) Dues persones ferides per la caiguda d´una palmera a la Diagonal

11/11/2011



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dues dones han resultat ferides aquesta tarda a causa de la caiguda d´una palmera del passeig lateral de l´avinguda Diagonal, costat muntanya, a l´alçada del carrer Muntaner.

L´accident ha estat a les 16:36 hores. Al lloc dels fets s´hi han desplaçat immediatament dotacions de Bombers de Barcelona, Guàrdia Urbana i Sistema d´Emergències Mèdiques. Les dues dones, de 51 i 55 anys, les han traslladat a l´hospital. El seu pronòstic mèdic és menys greu.

El regidor de Medi Ambient i Serveis Urbans, Joan Puigdollers, que s´ha desplaçat al lloc dels fets, ha anunciat l´obertura d´un expedient informatiu per aclarir perquè ha caigut la palmera. El regidor ha expressat el suport de l´Ajuntament a les persones afectades per l´accident i als seus familiars.

La circulació per l´avinguda Diagonal ha estat tallada durant aproximadament 45 minuts, fet que ha provocat afectacions al trànsit a la zona. La circulació s´ha restablert una vegada ha finalitzat l´actuació dels serveis d´emergències i s´ha enretirat la part de l´arbre que havia quedat sobre la calçada.





Paraules clau