L´Ajuntament instal·la un element antibolcatge a 53 contenidors de Sarrià-Sant Gervasi : Servei de Premsa

L´Ajuntament instal·la un element antibolcatge a 53 contenidors de Sarrià-Sant Gervasi

11/11/2011



Temps estimat de lectura: 1 minut

L´Àrea d´Hàbitat Urbà ha començat una prova pilot per instal·lar a 53 contenidors del districte de Sarrià-Sant Gervasi un mecanisme que en millora la subjecció i impedeix actes incívics contra els contenidors d´escombraries. L´objectiu d´aquest element antibolcatge és evitar que els contenidors es desplacin en carrers costeruts i dificultar l´acció dels porcs senglars que els bolquen per buscar menjar a les escombraries, embrutant l´entorn i envaint l´espai per als ciutadans.

Durant aquest mes s´instal·len com a prova pilot a 53 unitats a Sarrià-Sant Gervasi, als contenidors dels carrers Bellavista, Palafolls, Plantada, Camí de Sant Cugat, Camí de Vallvidrera al Tibidabo, carrer Colònia del Tibidabo, Font de la Budellera, carrer Algarves, Casafranca, Bellesguard, Alberes, i Cal Totxo. El cost de la instal·lació dels elements de subjecció de contenidor realitzats en acer inoxidable, i la fixació a terra i formigonat és de 36.500 euros.

Segons els resultats d´aquestes primeres setmanes, des de Medi Ambient s´estudiarà ampliar-ho en pròximes fases a contenidors d´altres barris en contacte amb la zona de muntanya dels districtes de Sarrià-Sant Gervasi, Les Corts, Gràcia, Horta-Guinardó i Nou Barris.





Paraules clau