La Guàrdia Urbana de Barcelona intercepta un conductor que circulava a 132 Km/h pel passeig de la Vall d´Hebron : Servei de Premsa

La Guàrdia Urbana de Barcelona intercepta un conductor que circulava a 132 Km/h pel passeig de la Vall d´Hebron

19/11/2011



Temps estimat de lectura: 1 minut

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha interceptat un conductor que circulava a 132 Km/h pel passeig de la Vall d´Hebron, al Districte d´Horta-Guinardó.

Els fets van succeir al carril lateral d´aquest passeig, a l´alçada del nº 284, quan el servei de radar mòbil de la Guàrdia Urbana va captar un vehicle que triplicava el límit de velocitat de la via, circulant a 132 Km/h quan la velocitat màxima permesa era de 50Km/h. En detectar la infracció, una segona patrulla de la Guàrdia Urbana va aturar el cotxe per notificar-li la infracció comesa.

Al conductor-infractor se li ha instruït un delicte contra la seguretat viària (conduir amb excés de velocitat per infracció) i ha estat imputat amb l´obligació de comparèixer al jutjat. Aquest excés de velocitat, està considerat com una infracció molt greu i pot comportar una sanció de 600 euros i una retirada de 6 punts del permís de conduir.

Podeu consultar la imatge captada pel radar fent clic al següent enllaç:

http://www.ajbcnpremsa.info/download/velocitat3.jpg





Paraules clau