L´alcalde de Barcelona encén els llums de Nadal i convida els ciutadans a gaudir de les tradicions i els costums d´aquestes festes : Servei de Premsa

L´alcalde de Barcelona encén els llums de Nadal i convida els ciutadans a gaudir de les tradicions i els costums d´aquestes festes

30/11/2011



Temps estimat de lectura: 1 minut

L´alcalde de Barcelona ha fet l´encesa de l´enllumenat nadalenc en un acte celebrat a la Plaça Catalunya. A les 18:18 hores, s´han encès els llums de l´avet de 12 metres instal·lat a la plaça i tots els llums de Nadal de la ciutat. Xavier Trias ha convidat els ciutadans a gaudir del Nadal, “a reviure les tradicions i costums d´aquestes festes”. Xavier Trias ha dit que “l´acte d´avui és un acostament a les festes nadalenques, un moment que l´hem d´entendre com una oportunitat per la ciutat, una oportunitat per reactivar de nou l´economia, per atraure el turisme, per dinamitzar el comerç i per crear llocs de treball”.

L´alcalde ha reivindicat també l´esperit solidari que ha de marcar el Nadal i ha dit que, “tot i que són moments difícils, hem de ser positius perquè Barcelona té moltes potencialitats per sortir de la crisi”.

La campanya de Nadal ha començat oficialment amb l´encesa de llums, que s´han instal·lat a 300 carrers de la ciutat i que s´obriran cada dia fins el 6 de gener inclòs.





Paraules clau