Comencen els treballs de muntatge de pantalles acústiques i d´una nova passera a la Gran Via, al Districte de Sant Martí : Servei de Premsa

Comencen els treballs de muntatge de pantalles acústiques i d´una nova passera a la Gran Via, al Districte de Sant Martí

09/12/2011



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L´Ajuntament de Barcelona, a través de BIMSA, iniciarà el proper dia 13 de desembre els treballs de remodelació de Gran Via de Les Corts Catalanes, al tram comprès entre els carrers Extremadura i Sant Raimon de Penyafort, a la frontera entre el Districte de Sant Martí i Sant Adrià de Besòs (C-31). Els treballs consisteixen en el muntatge de les pantalles acústiques i de la passera per vianants, amb una estructura metàl·lica, que permetrà connectar els dos costats de Gran Via, a l´alçada d´Extremadura.

Aquests treballs es faran en horari nocturn i es previst que s´acabin a finals de febrer: Suposen la continuació de la remodelació ja executada entre plaça de les Glòries i Extremadura. Donat que es treballarà a la vertical del tronc central, per motius de seguretat del trànsit rodat, serà necessari afectar al tronc central de la Gran Via i desviar, algunes nits el trànsit pels laterals.

La programació dels treballs serà la següent:

.- treballs previs de muntatge de les pantalles acústiques i de la passera per vianants: nits del 13 al 14 i del 14 al 15 de desembre de 2011, en horari nocturn. Es faran amb tall de trànsit dels dos sentits del tronc central de la Gran Via desviant el trànsit pels laterals de la Gran Via. Es farà la revisió i condicionament de les piles on anirà suportada la passera per vianants.

.- muntatge de les pantalles acústiques del costat muntanya: 13 nits durant el mes de gener, en horari nocturn. Es tallarà al trànsit la calçada costat muntanya (sentit entrada a Barcelona) del tronc central de Gran Via, desviant el trànsit pel lateral costat muntanya a través de la sortida de Rambla Prim incorporant-lo al tronc central a l´accés existent a l´alçada de Sant Joan de Malta. Destacar que les grues pel muntatge de les pantalles acústiques es col·locaran al lateral costat muntanya de Gran Via, així com que es treballarà en el sentit de la marxa (de Besòs a Llobregat).

.- muntatge de les pantalles acústiques del costat mar: 13 nits durant el mes de febrer, en horari nocturn. Es tallarà al trànsit la calçada costat mar (sentit sortida de Barcelona) del tronc central de Gran Via, desviant el trànsit pel lateral costat mar a través de la sortida de Bac de Roda incorporant-lo al tronc central a l´accés existent a l´alçada de Rambla Prim. Destacar que les grues pel muntatge de les pantalles acústiques es col·locaran al lateral costat mar de Gran Via, així com que es treballarà en el sentit de la marxa (de Llobregat a Besòs).

.-muntatge de la passera per a vianants i dels acabats de la mateixa (col·locació de baranes, vidres, etc), es faran durant tres nits del mes de febrer i els treballs es simultaniejaran amb els de muntatge de les pantalles acústiques al costat mar, essent necessari tallar els dos sentits del tronc central de Gran Via desviant el trànsit pels dos laterals.





Paraules clau