La Guàrdia Urbana de Barcelona deté a un venedor d´estupefaents que actuava als carrers de Ciutat Vella : Servei de Premsa

La Guàrdia Urbana de Barcelona deté a un venedor d´estupefaents que actuava als carrers de Ciutat Vella

10/12/2011



Temps estimat de lectura: 1 minut

Aquest dijous, una dotació policial no uniformada de la Guàrdia Urbana que patrullava per la zona de Ciutat Vella ha detingut a un home per un presumpte delicte contra la salut pública. Els fets han succeït al voltant de les 18 hores, quan els agents han observat una persona que mentre parlava amb una altra, mantenia una actitud excitada i neguitosa.

Aquesta actitud ha captat l´atenció dels agents que, després d´observar com l´home s´acomiadava i sortia caminant cap al carrer Hospital, l´han aturat per identificar-lo.

Durant l´escorcoll els agents han trobat que l´home duia una motxilla que contenia més d´1 Kg d´ haixix, 490g de cocaïna, 86g de metamfetamina ?crystal? (36 bosses), 13g de metamfetamina ?speed? (16 embolcalls de plàstic), 11g d´amfetamines (42 pastilles) i 3g d´LSD (19 cartrons semiperforats en quadrícules). A banda, també hi havien 2 balances de precisió, 2 telèfons mòbils, un feix de bosses de plàstic amb tancament segellat i 335? en forma de bitllets fraccionats.

La Guàrdia Urbana ha intervingut tot aquest material i ha procedit a realitzar la detenció.

Podeu consultar imatges de l´operació fent clic al següent enllaç:

http://www.ajbcnpremsa.info/download/intervencio.JPG





Paraules clau