La Guàrdia Urbana de Barcelona deté 6 persones a Canaletes que aprofitaven la festa per la victòria del Barça per robar amb violència : Servei de Premsa

La Guàrdia Urbana de Barcelona deté 6 persones a Canaletes que aprofitaven la festa per la victòria del Barça per robar amb violència

11/12/2011



Temps estimat de lectura: 1 minut

Les celebracions dels seguidors culers per la victòria del Barça d´ahir davant del Reial Madrid, que es van produir com és tradició a l´entorn de la font de Canaletes, s´han saldat amb la detenció per part de la Guàrdia Urbana de Barcelona, de 6 persones que van voler aprofitar l´ambient de festa a la Rambla per efectuar un robatori amb violència cap a dos quarts d´una de la matinada.
Uns 700 seguidors del Barça es van aplegar a la Rambla a partir de la mitjanit, fet que va obligar a tallar el trànsit de vehicles per la Rambla, per garantir la seguretat de les persones que s´hi van reunir. Inicialment el trànsit es va tallar en sentit descendent, però durant el període de més aglomeració d´aficionats (entre un quart d´una i tres quarts de dues de la matinada aproximadament) el trànsit es va mantenir tallat en tots dos sentits. La festa es va desenvolupar amb tranquil·litat i sense cap altra incidència destacable.
L´operatiu especial conjunt dels cossos de seguretat i d´emergències mèdiques (Guàrdia Urbana, Cos de Mossos d´Esquadra i Sistema d´Emergències Mèdiques), que es va activar a la mitjanit, es va desactivar a dos quarts de tres de la matinada, quan ja la zona de Canaletes va tornar a la normalitat.





Paraules clau