L´Ajuntament de Barcelona farà un aportació extraordinària de 2,5 milions d´euros per cobrir aquest curs 2011-12 totes les demandes de beques menjador : Servei de Premsa

L´Ajuntament de Barcelona farà un aportació extraordinària de 2,5 milions d´euros per cobrir aquest curs 2011-12 totes les demandes de beques menjador

23/12/2011

L´Ajuntament de Barcelona farà una aportació extraordinària de 2,5 milions d´euros per cobrir durant aquest curs totes les demandes de beques menjador presentades per les famílies que fins ara estaven en llista d´espera i, també, per cobrir les noves sol·licituds que es puguin presentar durant el període obert. Així, es garantirà que un total de 4.764 famílies (fins ara en llista d´espera) i 1.500 famílies més (previstes durant el període obert) obtinguin una beca individual menjador a partir de gener de 2012.

Aquesta aportació extraordinària municipal de 2,5 milions d´euros, que serà la més important feta mai fins ara per part de l´Ajuntament de Barcelona en beques menjador, es destinarà a cobrir aquest curs escolar les necessitats de totes les famílies amb fills o filles que cursen ensenyaments obligatoris i de segon cicle d´educació infantil a centres educatius sufragats amb fons públics de la ciutat de Barcelona i que compleixin els requisits de la convocatòria per aquest curs 2011-12.

El regidor d´Educació i Universitats, Gerard Ardanuy, ha indicat que ?en matèria d´ajuts menjador farem l´esforç econòmic municipal més important fet mai fins ara a Barcelona?. Ardanuy ha afegit que ?nosaltres demostrem que estem al costat de les famílies més necessitades i per això cobrirem el 100% de les sol·licituds?. El regidor Ardanuy ha recordat també que el setembre passat l´alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ja va anunciar que aquest curs ningú es quedarà sense ajudes menjador a la ciutat i que amb aquesta aportació extraordinària es demostra ?un clar compromís social del nou govern municipal de la ciutat i del seu alcalde Xavier Trias?.

Durant els propers dies, l´Ajuntament de Barcelona farà la transferència dels 2,5 milions d´euros al Consorci d´Educació de Barcelona, que són els encarregats de gestionar les sol·licituds de beques menjador, per donar cobertura a partir del gener a les famílies en llista d´espera i a les noves peticions que puguin presentar les famílies durant el període obert (sol·licituds de famílies que fins ara no ho havien fet; famílies que han canviat de centres als seus fills o nouvinguts).

NOTA: podeu consultar la nota complerta a www.bcn.cat/mediaCompartiu aquest contingut