Trias “estarem al costat de les entitats que fan ciutat i tenen cura de les persones” : Servei de Premsa

Trias “estarem al costat de les entitats que fan ciutat i tenen cura de les persones”

24/12/2011

L´alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha visitat avui l´Obra Social Sanitària Cor de Maria, una organització privada sense afany de lucre que des del 1980 ofereix assistència sanitària a persones grans i a persones sense llar amb escassos recursos econòmics. A la trobada també hi ha assistit la tinent d´alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos.

Durant la visita l´alcalde ha volgut agrair la tasca que duen a terme aquestes entitats a la ciutat de Barcelona en uns moments de grans dificultats econòmiques i ha assegurat que “l´Ajuntament està al seu costat”, durant tot l´any però també i de manera especial durant aquests dies de Nadal. Per Trias el que fan aquestes associacions “és fer ciutat, és cuidar a les persones” i ha destacat la tasca d´aquest conjunt que gent “que de manera callada lluiten per fer la vida més fàcil als altres”. L´alcalde ha volgut deixar clar que “tenim molta gent amb una capacitat de resposta molt important”.

En aquest sentit, Xavier Trias ha apostat per “intensificar la força de l´atenció social que ja és dóna a la ciutat” i ha assegurat que es farà també des de la col.laboració amb les entitats lligades a la societat civil”. L´alcalde ha explicat que l´Ajuntament de Barcelona ampliarà les ajudes econòmiques a les entitats socials dels districtes i incrementarà el pressupost dels menjadors socials i ha recordat l´ampliació amb un 8% el pressupost municipal del 2012 destinat al capítol de Protecció i Promoció Social (atenció a les persones).

Podeu consultar la nota de premsa a www.bcn.cat/mediaCompartiu aquest contingut